Dr. Voukidis Theodore: Αιδοιοπλαστική

Ιατρικες Επεμβασεις Αισθητική Γεννητικών Οργάνων Αιδοιοπλαστική

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ: ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

 
 
 

Μείωση των εσωτερικών – μικρών χειλέων του αιδοίου

Ημείωση των εσωτερικών χειλέων του αιδοίου ή minora χείλη είναι η συχνότερα ζητούμενη επέμβαση της γυναικείας αισθητικής χειρουργικής των γεννητικών οργάνων.

Η μειωτική των χειλέων περιλαμβάνει την αφαίρεση του περίσσιου δέρματος και πιθανότατα και βλεννογόνου γύρω από την άκρη των μικρών χειλέων. Στην πραγματικότητα γίνεται μια τομή σε σχήμα «Υ» , καθώς συχνά μικρά (minora) χείλη ανοίγουν προς την κουκούλα της κλειτορίδας.

Η διαδικασία αυτή είναι η καλύτερη, η λιγότερο περίπλοκη και δίνει τα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα, συγκριτικά με τις εκτεταμένες χειρουργικές επεμβάσεις που γίνονταν παλιότερα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δεν υπάρχει καμία αλλοίωση της αισθητικότητας της περιοχής.

Αντιθέτως, για τους ασθενείς με μικρότερα από το κανονικό μικρά (minora) χείλη, υπάρχει μια άλλη διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει τη μεταφορά δέρματος από την γύρω περιοχή σε σχήμα V και συρραφή στην ορθή θέση.

Οι δυο διαδικασίες εκτελούνται συνήθως με απορροφήσιμα ράμματα με γενική ή τοπική αναισθησία και πάντα με τη βοήθεια της τεχνικής Laser.

Μείωση των μεγάλων χειλέων του αιδοίου (majora):

Mείωση των εξωτερικών ή μεγάλων χειλέων (majora χείλη) ζητείται λιγότερο συχνά, αλλά οι ασθενείς με την επιθυμία αυτή έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα και συχνά παραπονούνται για μια ανώμαλη διόγκωση στο μαγιό ή στο στενό τζιν που οφείλεται σε υπερβολικά μεγάλα και παχιά χείλη του αιδοίου.

Η μείωση του majora χειλέων μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μια σφηνοειδή εκτομή του περίσσιου ιστού με χρήση Laser, έχοντας την τομή ακριβώς κατά μήκος των μικρών χειλέων. Λιγότερο συχνά τα διευρυμένα majora χείλη μπορούν να μειωθούν με λιποαναρρόφηση.

Μεγέθυνση των μεγάλων χειλέων του αιδοίου:

Eίναι μία επέμβαση που όλο και περισσότερο ζητείται σήμερα από τις γυναίκες, δεδομένου ότι τα διογκωμένα μεγάλα χείλη, προσδίδουν μια προκλητικότερη και πιο σεξουαλική όψη και υφή, τόσο όταν η γυναίκα είναι γυμνή, όσο και μέσα από τα εσώρουχα, το μαγιό και τα ρούχα.

Με το σκεπτικό αυτό, η ασθενής θα ζητήσει πάχυνση αλλά και ενίσχυση των majora χειλέων που μπορεί να επιτευχθεί με την τεχνική της λιποανακύκλωσης, με λίπος που το λαμβάνουμε από την έσω περιοχή των γλουτών και αναμιγνύεται πάντα με βλαστοκύτταρα που έχουμε λάβει και επεξεργαστεί προηγουμένως από την ίδια την ασθενή.

Θεραπεία αναζωογόνησης κόλπου

Τα τελευταία 20 χρόνια εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία η θεραπεία της αναδιάρθρωσης του κόλπου με την τεχνική της τριβής με Laser. Πρόκειται για μια τεχνική που επιτυγχάνει αναζωογόνηση του κόλπου άρα και σύσφιξη, ενώ παράλληλα γίνεται έγχυση βλαστοκυττάρων και ομόλογων παραγόντων, ιδιαιτέρως στην περιοχή του σημείου G, επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, καλύτερη λειτουργικότητα και αύξηση της αισθητικότητας του κόλπου και του σημείου G.

Η θεραπεία αυτή γίνεται με τοπική αναισθησία ή/και μόνο με τη χρήση αναισθητικής κρέμας. Διαρκεί περίπου 20 λεπτά, μαζί με τη λήψη των παραγόντων και βλαστοκυττάρων.

Η μεγάλη πλειονότητα των γυναικών που υφίστανται αυτή την θεραπεία εκφράζουν εξαιρετικά σχόλια για τα αποτελέσματα, τα οποία είναι δυνατόν να διαρκέσουν αρκετά χρόνια.

Προφίλ

Γεννήθηκα στον Πειραιά στις 7/9/1950 από τον Ευστράτιο Βουκίδη, έμπορο από την Σπάρτη και την Ευγαγγελία από την Σμύρνη της Μ. Ασίας. Ο πατέρας μου ήταν μηχανολόγος - ηλεκτρολόγος και η μητέρα μου, άνθρωπος των γραμμάτων, ήταν η γραμματέας της Π. Δέλτα κατά την περίοδο 1934 εώς και 1940.

+ Περισσότερα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φόρμα Επικοινωνίας