Dr. Voukidis Theodore: Πάχυνση Πέους

Ιατρικες Επεμβασεις Αισθητική Γεννητικών Οργάνων Πάχυνση Πέους

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ: ΠΑΧΥΝΣΗ ΠΕΟΥΣ

 
 
 

Επιμήκυνση πέους δεν είναι δυνατόν να υπάρξει, λόγω ανατομικής και λειτουργικής κατασκευής του πέους.

Hδιατομή του συνδέσμου είναι μια τεχνική με σχεδόν ικανοποιητικά αποτελέσματα τα οποία όμως διαρκούν μερικά χρόνια μόνο. Το αποτέλεσμα είναι να προσδίδεται ένα μήκος περίπου 2-2,5 εκ. Το μειονέκτημα της επέμβασης αυτής είναι ότι προκαλεί μεγάλη «αστάθεια» του πέους κατά την σεξουαλική πράξη.

Εντούτοις, είναι δυνατή η πάχυνση του πέους με πολύ καλά αποτελέσματα και που ικανοποιεί το ζευγάρι πολύ περισσότερο κατά την πράξη. Επίσης, ακόμη και αισθητικά προβάλει το μόριο μεγαλύτερο και νεανικότερο, με προβολή ανάλογου όγκου μέσα από το εσώρουχο και το μαγιό. Η επακόλουθη αύξηση στο βάρους του πέους, λόγω της πάχυνσης, δημιουργεί μια οφθαλμοφανή αύξηση του μήκους, ιδιαίτερα κατά την ηρεμία.

Η τεχνική είναι η ίδια με εκείνη της λιποανακύκλωσης με τη συνδρομή – χρήση βλαστοκυττάρων, ενώ πρόκειται για μια επέμβαση που γίνεται με τοπική αναισθησία και διαρκεί λιγότερο από μια ώρα. Περιλαμβάνει αναδόμηση των ιστών του δέρματος, χρησιμοποιώντας μικρές ποσότητες λίπους που παίρνουμε από άλλα μέρη του σώματος, όπως το εσωτερικό των γονάτων, η κοιλιακή χώρα και αλλού, επεξεργασία του λίπους, ενώ πάντα βέβαια συνδυάζεται με την χρήση βλαστοκυττάρων.

Ο γιατρός Θ. Βουκύδης έχει πραγματοποιήσει δεκάδες τέτοιες επεμβάσεις από το 1982, καθώς είναι ο πρώτος γιατρός που εισήγαγε την τεχνική αυτή στην Ελλάδα. Από τότε βέβαια η επέμβαση αυτή έχει εξελιχθεί και τα αποτελέσματα έχουν κατά πολύ βελτιωθεί και έχουν πλέον τεκμηριωθεί ως μακροχρόνια.

Είναι μια μέθοδος αρκετά διαδεδομένη στις Η.Π.Α., αλλά λιγότερο ακόμα στις άλλες χώρες, επειδή χρειάζεται μεγάλη εξειδίκευση του ιατρού που την εφαρμόζει.

Διαδικασία

Με το χρόνο το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τον όγκο του, με αποτέλεσμα τη γήρανση και τη χαλάρωσή του. To Lipofilling δίνει μια υγιή, νεανική εμφάνιση, αυξάνοντας τον όγκο και πετυχαίνοντας την ανόρθωση. Αυτό γίνεται εγχύοντας το ειδικά επεξεργασμένο λίπος στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Η διαδικασία διαρκεί 45 λεπτά με μιάμιση ώρα, ανάλογα με το πόσες περιοχές θεραπεύονται.

Σήμερα, ως πλέον σύγχρονη τεχνική, είναι αυτή που εφαρμόζει την ανάμειξη λίπους με βλαστοκύτταρα που έχουν ληφθεί από το αίμα μας εκείνη την στιγμή.

Τα αποτελέσματα είναι έξοχα, ενώ παράλληλα το ποσοστό του λίπους που παραμένει ανέρχεται στο 80-90 % σε όλη τη διάρκεια της ζωής.

Σε ποια ηλικία να το επιχειρήσετε

Από την ηλικία των 20 ετών και αργότερα είναι εφικτή αυτή η επέμβαση.

Με τη λιπογλυπτική διορθώνεται το πάχος – μέγεθος του πέους, η ασυμμετρία και αποκαθίσταται η απώλεια λίπους και η χαλάρωση με φυσικό τρόπο.

Αντιδράσεις

Μπορεί να εμφανιστεί ελαφρύ μελάνιασμα, το οποίο υποχωρεί σε χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας.

Προφίλ

Γεννήθηκα στον Πειραιά στις 7/9/1950 από τον Ευστράτιο Βουκίδη, έμπορο από την Σπάρτη και την Ευγαγγελία από την Σμύρνη της Μ. Ασίας. Ο πατέρας μου ήταν μηχανολόγος - ηλεκτρολόγος και η μητέρα μου, άνθρωπος των γραμμάτων, ήταν η γραμματέας της Π. Δέλτα κατά την περίοδο 1934 εώς και 1940.

+ Περισσότερα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φόρμα Επικοινωνίας