Dr. Voukidis Theodore: Αποτρίχωση - Ευρυαγγείες & Laser

Ιατρικες Επεμβασεις Αποτρίχωση - Ευρυαγγείες - Laser

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ: Αποτρίχωση - Ευρυαγγείες - Laser

 
 
 

Ογιατρός Θεόδωρος Βουκύδης έχει ενσωματώσει τις εφαρμογές Laser από το 1984, χρησιμοποιώντας πάντα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Στην καθημερινή πρακτική του ιατρείου εντάσσονται πάντα πρωτοποριακές θεραπείες με Laser κατά τις οποίες με ιατρική παρακολούθηση, επίβλεψη και καθοδήγηση, προσφέρονται οι πλέον αποτελεσματικές αισθητικές λύσεις σε όλο το φάσμα των εφαρμογών Laser.

Η δερματική ανάπλαση προσώπου και σώματος και η αποτρίχωση, κατέχουν την πρώτη θέση στην συχνότητα εφαρμογών. Παράλληλα, χάρη στην τεράστια εμπειρία του γιατρού, γίνονται δύσκολες και περίπλοκες θεραπείες που αφορούν χηλοειδή, αφαίρεση σπίλων και κακοηθειών δέρματος και μαλακών μορίων, γυναικολογική αλλά και ανδρική κοσμητική των γεννητικών οργάνων με τεράστια επιτυχία και υψηλότατο ποσοστό ικανοποιημένων ασθενών. Στο ιατρείο του γιατρού Βουκίδη η εφαρμογή θεραπειών laser χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια για τα εφικτά αποτελέσματα, μηδενικό ποσοστό επιπλοκών, υψηλότατο βαθμό ικανοποίησης των ασθενών, ανθρώπινο, πολιτισμένο και επιστημονικά άρτιο προσωπικό.

Στo ιατρείο μας διαθέτουμε πέντε διαφορετικές συσκευές LASER για όλες τις δόκιμες εφαρμογές της τεχνικής αυτής. Xρησιμοποιούμε Laser προηγμένης τεχνολογίας, πλήρως αυτοματοποιημένα, με προδιαγραφές τέτοιες που είναι αδύνατο να προκαλέσουν οποιαδήποτε επιπλοκή ή κακό ιατρικό σύμβαμα προσφέροντας παράλληλα άριστα αποτελέσματα.

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η κάθε συσκευή και κυρίως ανάλογα με τη συχνότητα που εκπέμπει, έχει διαφορετικές ενδείξεις και φυσικά διαφορετικές θεραπευτικές ικανότητες.

Θεραπεία για δυσχρωμίες και πανάδες

Πάντα χρησημοποιούμε πρώτα το LASER ή χειρουργικό peeling (σβουράκι) και ακολουθεί φαρμακευτική θεραπεία.

Το Laser βρίσκει εφαρμογή στην αποτρίχωση, στην ευρυαγγεία, στο peeling, στη διόρθωση ουλών από ακμή (πολλές φορές παράλληλα με το σβουράκι), στην αναζωογόνηση του κόλπου και της περιπρωκτικής περιοχής.

Το laser δεν είναι μόνο μια καινούρια τεχνική, είναι ένα καταπληκτικό, καινούριο εργαλείο που κάνει θαύματα στα χέρια κάθε έμπειρου πλαστικού χειρούργου.

 

Συχνές Ερωτήσεις: Χειρουργικά Peeling

 
 
 
Α: Η θεραπεία με Laser είναι πολύ περιορισμένη. Τα προηγούμενα χρόνια εκδηλώθηκε κάποιος ενθουσιασμός σε σχέση με τα Laser, αλλά σήμερα έχει σαφώς αποδειχθεί ότι δεν προσφέρουν παρά μόνο μικρή βοήθεια σ' αυτό το πρόβλημα. Εάν γίνει συνδυασμός και των δύο μεθόδων, θα δούμε ότι το πρόβλημα θεραπεύεται κατά 80% με ενέσεις και μόνον κατά 20% με Laser.
Α: Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη, ιδιαίτερα αν γίνει με την μέθοδο του αφρού.
Α: Μπορεί να εμφανιστούν στο σημείο που έγινε η θεραπεία, αλλά όχι σε άλλα σημεία.
Α: Οι ευρυαγγείες κατά κανόνα προκαλούνται από τις εγκυμοσύνες, από την ορθοστασία και είναι σαφώς κληρονομικές και ορμονοεξαρτώμενες, δηλαδή εξαρτώνται κυρίως από τα οιστρογόνα. Είναι δύσκολο να τις αποφύγουμε, γιατί οι παράγοντες που τις προκαλούν ενεργούν ανεξάρτητα από εμάς. Ο μόνος παράγοντας που μπορεί να αντιμετωπιστεί είναι η ορθοστασία. Ως εκ τούτου, πρέπει να αποφεύγουμε να αφήνουμε τα πόδια μας κρεμασμένα, να περπατάμε όσο περισσότερο μπορούμε και να μην στεκόμαστε όρθιοι, ενώ το βράδυ, αν είναι δυνατόν, όλο το κρεβάτι στα πόδια πρέπει να ανυψώνεται από 5 έως 8 πόντους.
Α: Το Laser μπορεί να αφήσει μικρά σημαδάκια λόγω του εγκαύματος που θα προκαλέσει. Οι ενέσεις, ωστόσο, δεν είναι δυνατό να αφήσουν σημάδια πέραν από μία μικρή μελανιά, η οποία όμως μπορεί να παραμείνει μέχρι και 20 ημέρες.
Α: Σε αυτήν την περίπτωση συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει στα πόδια, δηλαδή επιτυγχάνονται καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα με το Laser παρά με τις ενέσεις. Βέβαια, το Laser είναι άκρως εξειδικευμένο και πρέπει να εφαρμόζεται με κάθε επιφυλακτικότητα και με ιδιαίτερη προσοχή από ειδικούς γιατρούς.
Α: Κρυοθεραπεία στα κάτω άκρα δεν εφαρμόζεται σχεδόν ποτέ, επειδή μπορεί να αφήσει άσχημες δυσχρωμίες και να μην έχει θεραπευτικό αποτέλεσμα. Στο πρόσωπο παρουσιάζει μεγαλύτερη επιτυχία και το σημάδι που αφήνει συνήθως εξαφανίζεται μέσα σε μερικές εβδομάδες. Είναι μία τεχνική κατά την οποία επάνω στο δέρμα εφαρμόζεται μία πολύ χαμηλή θερμοκρασία προκαλώντας κάτι σαν έγκαυμα.
Α: Όχι, καθόλου. Κατά κανόνα, αποτελεί μία μορφή τελείως ακίνδυνου οινοπνεύματος, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά αποβάλλεται από τον οργανισμό, έχοντας όμως προλάβει να καταστρέψει τις ευρυαγγείες-μικρές φλέβες.

Προφίλ

Γεννήθηκα στον Πειραιά στις 7/9/1950 από τον Ευστράτιο Βουκίδη, έμπορο από την Σπάρτη και την Ευγαγγελία από την Σμύρνη της Μ. Ασίας. Ο πατέρας μου ήταν μηχανολόγος - ηλεκτρολόγος και η μητέρα μου, άνθρωπος των γραμμάτων, ήταν η γραμματέας της Π. Δέλτα κατά την περίοδο 1934 εώς και 1940.

+ Περισσότερα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φόρμα Επικοινωνίας